De toekomst van Vinyl & Coffee

In de vorige blog beloofde ik dat er een vervolg kwam. Verdere uitleg over wat de toekomst is van de blog, wat jullie kunnen verwachten. En ik ga jullie dat nu proberen uit te leggen op een zo duidelijk mogelijk manier zonder er een pagina’s lange zeverlijst van te maken.

Er zijn nog verschillende dingen die ik wil doen. Ik zal zo bijvoorbeeld nog muziek met jullie delen. Vooral muziek die me echt raakt en een indruk achterlaat, zoals ik bijvoorbeeld heb met het laatste album dat Greta Van Fleet heeft uitgebracht. Voor de lezers die het nog niet gehoord hebben, laat dit aub niet zomaar passeren 😉. Het doel hiervan is om albums of nummers of artiesten die voor mij een meerwaarde betekenen ook met jullie te delen in de hoop dat ik jullie leven op deze manier ook wat kan verrijken.

Wat ik nog wil doen? Product reviews. Ofja, toch schrijven over producten die ik gebruik. Dit kan gaan van een albumreview tot effectpedalen tot gitaren tot een grasmachine of een koffiemok. Als ik merk dat iets er echt uitspringt voor mij en een meerwaarde betekent in mijn leven zal ik dit ook met veel plezier met jullie delen. Verwacht dus niet enkel muziek gerelateerde dingen. Ik ben uiteraard meer dan muziek en zal dit ook mogelijks wat meer laten doorkomen, maar dat wijst de tijd wel verder uit. Het raadsel is even groot voor jullie als voor mij!

Af en toe zal ik ook gewoon wat van me afschrijven. Dingen die ik zie, voel, hoor, ruik, proef,… Als ik ergens mee zit en ik wil het kwijt zal ik het jullie wel vertellen. Maar ik denk eingelijk dat dit vergelijkbaar gaat zijn met de reeks ‘hersenkronkels’ die ik al eens schreef. Heel sporadisch een blogje vol onzin en bedenkingen/kritiek op de maatschappij/het dagelijkse leven/mezelf.

Ik zou ook graag lezersgericht schrijven. Heb je vragen of onderwerpen waarover je me graag zou zien schrijven, gaande van muziek in het algemeen, gitaar, of toch nog iets over vinyl of platenspelers. Of je vraagt je misschien gewoon af hoe het met me gaat en je wil wat diepgang? Laat het zeker weten in de reacties of mail naar vinylandcoffee@hotmail.com en je zal het niet veel later lezen op de blog!

Het zal ook wel eens gaan over natuur, beweging, wandelen en fietsen. Dat zijn dingen die me nauw aan het hart liggen en die ik ook op regelmatige basis doe. Waarom zou ik ze dan niet met jullie delen. De natuur heeft zo veel te bieden en er zijn verschillende manieren waarop je ze kan gaan verkennen en ervan kan genieten.

Ik denk dat ik het nu wel kort heb samengevat. Mogelijks ben ik de helft vergeten, maar laten we afspreken dat je het dan gewoon kan lezen op de blog. Een verrassing meer of minder, zal het wel niet op aankomen denk ik 😉

Bedankt dat je er weer was, geniet van je weekend en vooral van elkaar!

-Tom.

Wil je de blog steunen zonder dat het jou iets kost? Gebruik dan deze link om te winkelen bij Bol.com, zo krijg ik een klein percentage van wat jij uitgeeft! Dank bij voorbaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s