Onze Lowie

We hebben al even niets meer laten horen. Zij die ons volgen op instagram kunnen al wel raden waarom. Sinds 14 februari hebben wij een prachtige pup in huis, maar er ook onze handen mee vol!

We droomden er al lang van. Een hond. Een levens en wandelbuddy. Maar we hadden de droom begraven omwille van mijn allergie. Ik ben al heel mijn leven allergisch voor honden, katten,… Jammer genoeg. Maar toen wisten we dus nog niets van dit prachtige ras genaamd: de poedel!

En we hebben dus inderdaad een prachtig poedel pupje in huis gehaald. Ondertussen is hij reeds 5 maanden oud en al een flink manneke geworden!

EEN POEDEL!? Ja, zo reageren de meesten. Tot ze hem zien. Onze knappe krullebol. Niet geknipt in het klassieke poedel kapsel, want dat vinden we zelf helemaal niet mooi. We houden het bij het puppy kapsel.

Het gaat goed met ons ventje. Hij is graag gezien door iedereen en hij is heel enthousiast als hij anderen ziet en elke nieuwe persoon is een fantastische ervaring voor hem. Het enthousiasme is mooi om te zien, het daarbij horende ontploffen van vreugde hopen we er lichtjes uit te krijgen, zodat hij niet op iedereen gaat springen.

Voor de liefhebbers van video’s en foto’s van Lowie kan je ons altijd volgen op instagram op volgende accounts: Lowiethedog en Hikinginbelgium.

We proberen elke week met hem naar de hondenschool te gaan, waar hij enorm zijn best doet voor dat lekkers dat we meenemen. En ooh wat heeft hij dat toch graag!

Hetgeen ons enorm is opgevallen is hoeveel mensen je leert kennen als je een hond hebt. Buren of wandelaars die je tegenkomt die je aanspreken, soms zelfs een hele uitleg doen over hun leven. Puur omdat je met een hond aan het wandelen bent. En misschien had ik dit wel nodig om mijn small talk skills uit te breiden, want als introvert heb ik die nooit echt geoefend.

In alle geval, we houden jullie op de hoogte. Over ons, over Lowie onze kleine furbaby en over de rest van ons leven! Hopelijk tot snel, geniet van het prachtige weer en geniet van de kleinde dingen.

Tot de volgende!

-Tom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s